طراحی

نمای ترکیبی

نمای ترکیبی

ترکیبی بودن نما خود می تواند نشانه ای از مدرن بودن سبک طراحی نما ساختمان و یا ویلا باشد. در واقع زمانی که نمای ترکیبی برای طراحی نما و طراحی ساختمان به کار برده می شود به این معنی است که به جای بهره گیری از تنها یک متریال برای نماسازی از دو یا چند متریال برای طراحی نما استفاده می شود. نما کلاسیک با استفاده از تنها متریال سنگ یا تنها سیمان برای طراحی ساخته می شود و نمایی یکپارچه از یک نوع متریال ایجاد می کند و از این رو نمای ترکیبی در زمره طراحی نمای مدرن قرار می گیرد. طراحان حرفه ای برای ایجاد نمای ترکیبی معمولا حداکثر 3 متریال و نه بیشتر را با هم ترکیب می نمایند و دلیل این محدودیت جلوگیری از پیچیدگی ظاهری نماست که از زیبایی آن می کاهد. طرفرداران نمای ترکیبی معمولا مایل به ترکیب آجر، چوب و سنگ هستند که به نمای ساختمان یا ویلا مدرن شما زیبایی منحصر به فرد می بخشد. اگر مایلید خانه ای مدرن با نمایی زیبا از ترکیب متریال های مختلف داشته باشید با ما همراه شوید. لیست قیمت طراحی نما برای ارائه اطلاعات بیشتر در همستان منتشر گردیده است.

اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران طراحی گروه معماری همستان تماس بگیرید.

نمای ترکیبی ساختمان

نمای ترکیبی ساختمان

نمای ترکیبی ساختمان

همانطور که پیشتر گفتیم توصیه می شود حداکثر از سه متریال برای طراحی نمای ترکیبی ساختمان استفاده می شود و ولی این به این معنی نیست که بدون هماهنگی و وجود هارمونی این متریال ها را در کنار هم قرار دهیم. استفاده از متریال هایی که از لحاظ جنس و رنگ با هم هیچ هماهنگی ندارد نه تنها نمایی زیبا برای ساختمان به وجود نمی آورد بلکه نمای ترکیبی مدرن ناخوشایندی را نه تنها برای ساکنین بلکه برای ساختمان های اطراف ایجاد می کند. از طرفی لازم است بگوییم که طراحی نمای مدرن به طور کامل توسط طراح و معمار صورت می گیرد و به همین دلیل کمک گرفتن از طراحی حرفه ای می تواند فرایند طراحی نما را برای شما آسان نماید. توصیه می نماییم با تیم معماران همستان برای طراحی نما و دریافت مشاوره های مربوط به آن تماس حاصل فرمایید.

انواع نمای ترکیبی

انواع نمای ترکیبی

انواع نمای ترکیبی

بسته به نوع متریالی که برای نمای ترکیبی و یا سبکی که برای طراحی استفاده می نماییم، انواع نمای ترکیبی می تواند متفاوت باشد. از جمله مصالح مورد استفاده برای طراحی و ساخت چنین نمایی شامل آجر، سنگ، کامپوزیت، چوب، سمنت، سرامیک، سمنت برد و سیمان و غیره می شوند و انواع نمای ترکیبی می تواند شامل نمای ترکیبی سنگ و آجر، نمای ترکیبی سنگ و سیمان، نمای ترکیبی سنگ و کامپوزیت، نمای ترکیبی سنگ و چوب، نمای ترکیبی سنگ و سرامیک، نمای ترکیبی سنگ و شیشه، نمای ترکیبی سنگ و فلز، نمای ترکیبی آجر و سیمان، نمای ترکیبی آجر و کامپوزیت، نمای ترکیبی آجر و چوب، نمای ترکیبی آجر و سرامیک، نمای ترکیبی آجر و شیشه، نمای ترکیبی آجر و فلز، نمای ترکیبی سیمان و کامپوزیت، نمای ترکیبی سیمان و چوب، نمای ترکیبی سیمان و سرامیک، نمای ترکیبی سیمان و شیشه، نمای ترکیبی سیمان و فلز، نمای ترکیبی کامپوزیت و چوب، نمای ترکیبی کامپوزیت و سرامیک، نمای ترکیبی کامپوزیت و شیشه، نمای ترکیبی کامپوزیت و فلز، نمای ترکیبی چوب و سرامیک، نمای ترکیبی چوب و شیشه، نمای ترکیبی چوب و فلز، نمای ترکیبی سرامیک و شیشه، نمای ترکیبی سرامیک و فلز، نمای ترکیبی شیشه و فلز و نهایتا نمای ترکیبی آجر نسوز و سنگ و حتی در برخی از مواقع نمای رومی به طور غیر منتظره ممکن است به صورت ترکیبی استفاده شود که البته نمیتوان آن را به عنوان طراحی نما کلاسیک و یا نمای رومی بشناسیم و شامل رومی نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز و نمای کلاسیک نمای ترکیبی آجر و سنگ می گردد. در زیر ابتدا انواع نمای ترکیبی را برایتان بیان می نماییم و مواردی که بیشتر طرفدار دارند را نیز به صورت مختصر توضیح می دهیم.

نمای ترکیبی آجر و سرامیک

نمای ترکیبی آجر و سرامیک

نمای ترکیبی آجر و سرامیک

در کشور ما از گذشته تا به امروز از آجر در نماسازی ساختمان بهره برده می شود و این متریال نه تنها قیمت به نسبت ارزان تری در مقایسه با سایر انواع مصالح دارد بلکه این متریال عایق بسیار قوی حرارت می باشد. همچنین در کنار سرامیک که همانند آجر تحت حرارت تهیه می شود می تواند ترکیبی زیبایی را به وجود آورد. در واقع برای طراحی نما آجری می توانیم از رنگ های مختلفی از آجر بهره برده می شود و زمانی که با سرامیک ترکیب می شود دیگر نیاز به استفاده از روش سنتی برای نصب و اجرای نمای آجر و سرامیک نیست. نمای ترکیبی آجر و سرامیک به روش طراحی نمای خشک نصب و اجرا می گردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

نمای ترکیبی سنگ و سرامیک

نمای ترکیبی سنگ و سرامیک

نمای ترکیبی سنگ و سرامیک

سنگ یکی از انواع متریال ماندگار و با دوامی است که بین اکثریت کارفرمایان به دلیل حس لوکس بودن بسیار پرطرفدار است. همانطور که می توانید حدس بزنید از سنگ به طور معمول برای ساخت ویلا کلاسیک استفاده می شود و این متریال به نمای ساختمان مدرن زیبایی چندین برابر می بخشد. از طرفی ترکیب سنگ و سرامیک می تواند علاوه بر لوکس بودن حس ظرافت نیز به نما القا نماید. از طرفی با توجه به اینکه سنگ جزو متریال های گران قیمت است، از این رو ترکیب آن با سرامیک می تواند اندکی از هزینه های نماسازی را برای کارفرمایان کاهش دهد. همچنین همانند نمای ترکیبی قبلی روش نصب و اجرای نمای ترکیبی سنگ و سرامیک نیز به صورت نمای خشک می باشد.

نمای ترکیبی آجر و سیمان

نمای ترکیبی آجر و سیمان

نمای ترکیبی آجر و سیمان

در صورتی که بودجه محدودی برای نماسازی دارید و مایلید طراحی نمای ویلا یا ساختمان شما زیبا و دلربا باشد، ترکیب آجر و سیمان می تواند گزینه مناسبی به حساب آید. در واقع آجر و سیمان جزو متریال های ارزان قیمت ولی با ماندگاری زیاد هستند. در واقع روش های مختلفی برای اجرا نما سیمان وجود دارد و بسته به سلیقه کارفرما می توان با اضافه کردن آجر در رنگهایی که با سیمان تضادی زیبا ایجاد می نماید از نمای ترکیبی آجر و سیمان بهره ببریم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمای ترکیبی سنگ و آجر

نمای ترکیبی سنگ و آجر

نمای ترکیبی سنگ و آجر

نمای ترکیبی سنگ و آجر شبیه به ترکیب سبک کلاسیک و سبک سنتی ماست. شاید به نظر نرسد که می توانیم از سنگ و آجر برای نمای ترکیبی استفاده کنیم ولی در بسیاری از مواقع می توان برای ایجاد طرح متمایز با نما سنگ ساختمان، آجر را در بخش هایی برای ایجاد تضاد استفاده کنیم. برای مثال از آجر کاری روی تراس، کنار پنجره ها، چهارچوب نما برای نمای ساختمان یک طبقه و یا نمای ترکیبی آجر و سنگ دو طبقه بهره ببریم. از طرفی این نمای ترکیبی برای طراحی نما ویلا نیز قابلیت بهره گیری دارد. به عبارت بهتر نمای ترکیبی آجر و سنگ ویلایی خانه ای رویایی لوکس با حس و حال قدیمی را ایجاد می نماید.

نمای ترکیبی سنگ و چوب

نمای ترکیبی سنگ و چوب

نمای ترکیبی سنگ و چوب

یکی از نماهای شیک و مجلل ترکیبی از سنگ و چوب است. نمای چوبی با اینکه جزو متریالهای گران قیمت است ولی زیبایی ویژه ای را به نمای ترکیبی می بخشد. ترکیب سنگ و چوب یا ترمووود به یکی از گزینه های کارفرمایان برای ساخت نمایی مدرن و زیبا تبدیل گردیده است. نمایی که علاوه بر احساس مجلل بودن حس خلوص و پاکی نیز دارد. نمای ترکیبی سنگ و چوب امروزه برای طراحی ویلا جنگلی و البته طراحی ویلا به سبک ساحلی رایج می باشد.

نمای ترکیبی سنگ و سیمان

نمای ترکیبی سنگ و سیمان

نمای ترکیبی سنگ و سیمان

نمای ترکیبی سنگ و سیمان را می توانیم نوعی نمای کلاسیک به حساب آوریم در واقع سنگ و سیمان دو متریال مورد استفاده در طراحی ویلای کلاسیک هستند و نمای ترکیبی ساختمان ویلایی نه تنها زیبا بلکه در مقایسه با طراحی ویلا با بهره گیری از تنها یک متریال جلوه بصری و دلربایی بیشتری خواهد داشت. ساختمان ها و ویلاهای نئوکلاسیک از این دسته اند. در واقع در این سبک از سنگ در کنار سیمان با تضاد رنگی و حتی بدون این تضاد بهره برده می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمای ترکیبی آجر نسوز و سنگ

نمای ترکیبی آجر نسوز و سنگ

نمای ترکیبی آجر نسوز و سنگ

آجر نسوز معمولا در نمای آجری به رنگ قرمز، نارنجی یا مسی استفاده می شود و ترکیب این رنگ در کنار سنگی مونوکروم با پالت رنگی خنثی به جذابیت نمای ساختمان می افزاید. معمولا برای طراحی ساختمان های چند طبقه یا نمای ترکیبی ساختمان دو طبقه جهت ایجاد تفاوت بین طبقات بهره برده می شود. از طرفی حتی در برخی از مواقع همانطور که پیشتر گفتیم در طراحی رومی نمای ترکیبی سنگ و آجر نسوز و نمای کلاسیک نمای ترکیبی آجر و سنگ به کار برده می شود و ترکیبی مدرن و کلاسیک خواهیم داشت.

پرسشهای متداول پیرامون نمای ترکیبی

  1. نمای ترکیبی چیست؟ نمای ترکیبی ساختمان یا ویلا همانطور که می توانید حدس بزنید از ترکیب چند سبک یا چند متریال تهیه می شود و در واقع جزو نماهای مدرن به حساب می آید.
  2. انواع نمای ترکیبی شامل چه مواردی می شود؟ بسته به نوع متریال به کار رفته و یا سبک طراحی نما انواع نمای ترکیبی متفاوت خواهد بود. در برخی از مواقع دو یا چند متریال با هم ترکیب می شوند و نمای ترکیبی ایجاد می کنند و گاهی اوقات نیز این نمای ترکیبی از در کنار هم قرار دادن سبک های طراحی نما مختلف به وجود می آیند.
  3. نمای ترکیبی چه کاربردی دارد؟ نمای ترکیبی برای ساختمان های مسکونی، آموزشی، تجاری و صنعتی به کار برده می شوند و در واقع با ترکیب متریال های مختلف به زیبایی نمای ساختمان افزوده می شود.
  4. مزایا و معایب نمای ترکیبی چیست؟ از مزایای نمای ترکیبی می توان به متفاوت و منحصر به فرد بودن، ترکیب دو یا چند متریال و یا دو یا چند سبک، هزینه کمتر اشاره کرد. از معایب آن می توانیم به این مساله اشاره کنیم که در صورت طراحی ناهمگون نتیجه نهایی نمای ترکیبی می تواند ناخوشایند و زشت شود. همچنین استفاده بیش از حد از متریال های مختلف می تواند پیچیدگی بصری را چندین برابر نماید.
  5. هزینه و قیمت نمای ترکیبی چطور مشخص می گردد؟ بسته به نوع متریال به کار گرفته شده از جمله سنگ، سیمان، چوب، شیشه، آجر، سمنت، سرامیک و غیره و اینکه متراژ نما و ارتفاع ساختمان چه مقدار است هزینه و قیمت نمای ترکیبی مشخص خواهد شد.

نمونه طراحی نما گروه معماری همستان

همراهان گرامی گروه معماری همستان می توانید از سایر طراحی های گروه ما بازدید نمایید.
طراحی نما و دکوراسیون داخلی مجتمع مسکونی گلزار

طراحی نما و دکوراسیون داخلی مجتمع مسکونی گلزار

این مجموعه در زمینی به مساحت 630 مترمربع در غرب شهر تهران و منطقه باغ فیض، خیابان گلزار 9 واقع شده است. لوکیشن مجتمع مسکونی گلزار یکی ا...

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *